ZVEZDIN VOJNIK ISKREN DO KOSKE: Bilo je svega, ali idemo po duplu krunu!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

grmi

ZVEZDIN VOJNIK ISKREN DO KOSKE: Bilo je svega, ali idemo po duplu krunu!

Spreman za novi podvig u crveno-belom dresu

Objavljeno: 12:22h

Štoper Crvene zvezde Uroš Spajić je iskoristio priliku da se obrati svim navijačima i čestita im praznik.

Takođe, fudbaler koji je prve fudbalske korake napravio u crveno-belom dresu ističe važnost osvajanja duple krune, kao i da sa nestrpljenjem očekuje proslavu 35. titule šampiona države.

- Uskršnje praznike provodim u krugu porodice. Ovo je prvi Uskrs koji ću proslaviti sa sinom i posebno će mi ostati u srcu. Sa familijom sam u Beogradu, a nisam često tokom karijere imao priliku da budem kući tokom ovog perioda godina. Da budem precizan, mislim da mi je ovo drugi put da sam u Srbiji kada je Uskrs, od kako sam postao profesionalni fudbaler. Od svih običaja koje sa sobom nosi ovaj praznik, uvek je najiteresantnije kuckanje jajima, gde se uvek takmičimo kroz šalu. Poželeo bih svim našim vernim, iskrenim i odanim zvezdašima srećan Uskrs - istakao je uz dosta emocija Spajić.

Ivanić i Spajić
Ivanić i Spajićfoto: Starsport

Centralni bek rođen 1993. godine se osvrnuo na osvajanje prvenstva, ali i napomenuo da je pred ekipom još jedan važan zadatak.

- Olakšavajuća okolnost sa psihološke strane jeste što smo pred praznike ostvarili prioritetni cilj - osvajanje šampionske titule. Mirne glave i malo opuštenije možemo da provedemo praznike uz naše najmilije. Naravno, pred nama je i utakmica finala Kupa Srbije, koja je od velikog značaja, jer želimo da osvojimo duplu krunu.

Spajić ne može da dočeka podizanje šampionskog pehara.

- Iskreno jedva čekam proslavu titule. Prethodne godine, usled oporavka od povrede, konkretno nisam imao veliki uticaj na terenu u osvajanju pehara. Međutim, ova sezona je drugačija i specifična. Bilo je dosta oscilacija, lepih i manje pozitivnih momenata. Na kraju smo uspeli da dođemo do trofeja, ali želimo da zaokružimo takmičarsku sezonu sa duplom krunom. Očekujem spektakl, radujemo se punim tribinama i jedva čekamo proslavu - podvukao je iskusni štoper.

(Espreso sport/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.